Leivasnäkk (tume ketojahu)

Leivasnäkk on hea kiirel ajal tipi kastmega või siis kasutada näkileivana. Hea kaaslane hommikukohvi juurde, katte näkileivale saad valide vastavalt oma soovile. Hea krõbistada supi kõrvale. Täis kasulikke kiudaineid. Taignale võid lisada lisa seemneid või ka pähkleid mis meeldivad. Toiteväärtus 100g: 308kcal, rasvad 17,3g millest küllastunud 1,1g, valgud 10,8g, süsivesikud 2,3g, millest suhkrud 0,5g, kiudained 54,2g.

Vaja läheb:

250ml sooja vett

100g tumedat ketojahu Leiad meie poest

Juhatus:

Seadke ahi ülemise ja alumise kuumusega 200 kraadini soojenema.

Pane jahu kaussi.

Lisa soe vesi, sega taigen.

Rulli tainas kahe küpsetuspaberi lehe vahel õhukeseks.

Seejärel pane küpsetusplaat kuumutatud ahju keskele ja küpseta 30 minutit.

Vajadusel kuivata peale küpsetamist veel snäkke.

Keera kuumus 150 kraadi peale ja kuivata kuni leivad on krõbedad.