Kanasalat sarapuupähklitega

Mõnusad kerged salatid rõõmustavad igat sööjat. Maitsev kuid samas toitev salat sobib kiirel ajal nii lõuna- või õhtusöögiks. Salatile lisatud tervislik majoneesi kaste on toitev ja maitsev. Retsepti koostamisel on lähtutud ketogeense toitumise ja vahelduva paastu põhimõtetest. Retseptis olevad kogused on antud portsjoni kohta. Kaks toidukorda ja ca 1200 cal päevas. Muutke koguseid vastavalt oma vajadustele. Toitumisalane teave portsjoni kohta: 600 kcal, rasv 45,7 g (70%), süsivesikud 8,2 g (6%), valk 36,1g (24%).

Vaja läheb:

  • 110 g kana kintsuliha
  • 50 g avokaadot
  • 50 g mozzarellat
  • 40 g kurki
  • 30 g jääsalatit,
  • 30 g tomatit
  • 20 g mustikaid
  • 15 g füüsalit
  • 15 g majoneesi kastet Retsepti leiad siit
  • 10 g hakitud sarapuupähkleid
  • Maitsestamiseks soola
  • Praadimiseks natuke õli või rasvainet

Juhatus:

Tükelda kana kintsuliha väiksemateks tükkideks. Pruunista kanaliha pannil kergelt pruuniks. Tükelda avokaado, mozzarella, kurk, jääsalat ja tomatid. Prusta noaga pähklid. Aseta tükeldatud avokaado, mozzarella, kurk, jääsalat ja tomatid taldrikule ja lisa pruunistatud kana kintsuliha ning mustikad ja füüsal. Füüsali võid samuti eelnevalt lõigata kas pooleks või neljaks osaks. Puista peale purustatud pähklid ning lõpuks lisa majoneesi kastet. Majoneesikastme retsepti leiad meie retseptide kogumikust. Head isu!