Mozzarella lillkapsa kreemine supp

Esileht RetseptidMozzarella lillkapsa kreemine supp
270866510_528420344813526_7742105113892476456_n

Mozzarella lillkapsa kreemine supp

Comments off

Vaja läheb:
300g lillkapsast
100g mozzarella juustu (mitte vedelikus)
100g võid
35g fenkoli
Soola
Natuke peekonit supi kaunistamiseks

Juhendus:
Tükelda lillkapsas, fenkol ja aseta potti.
Lisa vett ja soola. Keeda lillkapsas, fenkol koos pehmeks.
Kui vett on palju kurna osa vett ära.
Vett saad ka lisada kui supp tundub liiga paks.
Keenud köögiviljadele lisa või, juust ja purusta nuimiksriga.
Kui lisasid supile vett lisaks siis kuumuta uuesti supp keemiseni.

Kogus: 2 portsjonit
1portsjon 557kcal, rasva 52,2g, valku 15g süsivesikuid 5g.