


Vaja läheb: 100g toorjuustu
100g võid
2 tk muna
35g erütritool bronze
30g kookosfiber
5g psüllium
10g kaerafibrit
10g küpsetuspulbrit
Toimi nii: Toorjuust ja või sulata koos( jääb selline kodujuustu moodi) lisa kaks muna ja mikserda natuke, vahustama ei pea. Lisa kõik kuivained ja sega korralikult. Jaga taigen vormidesse väiksemaid saab ca 15 tk suuri 7tk. Küpseta 180 kraadi ca 15-20 min sõltuvalt ahjust.

Vaja läheb:
175g forelli fileed
32g gheed (piima rasv)
70g salati mixi
48g rohelist sibulat
50g rõõskkoort
Soola, kala marineerimiseks ingveri marinaadi (To Low Carbs) või mingit teist kala marinaadi vastavalt soovile
Toimi nii: Pintselda kala marinaadiga küpseta ahjus või pannil. Salti mix ja roheline sibul pruunisata natuke pannil ghees. Lisa rõõskkoor ja hauta natuke ca 5 min. Maitsesta soola ja tsilliga. (portsion 779 kcal, rasvad 36,2 g 67 %, süsivesikuid 4,2g 3%, valgud 36,1g 30%)


Vaja läheb:
100g maasikaid
50g mustikaid
1l vett
7g xanthan gummi
2g sidrunuhapet
0,3g sukraloosi(võib asendada teise magustajaga)
Toimi nii: Maasikad ja mustikad koos natukese veega keema panna. Keeda kuni marjad on pehmed ning purusta saumiksriga. Lisa ülejäänud vesi, sidrunihape ja magustaja. Keeda 10 min ning lisa xanatan gumm. Vispliga segades lahustub xanthan gumm paremini. Keeda želeed 10 min ja jaga purkidesse.
100g želee kohta: 7ckal, rasvad 0,1g, neto süsivesikud 2g millest suhkruid 1,1g ja kiudaineid 0,5g, valgud 0,1g.